ZVYKNĚTE SI BÝT ZDRAVÍ A VE FORMĚ!

VYPĚSTUJTE SI ZDRAVÉ ZVYKY.

Ověření kondice

Dokážeme vám správně poradit i distančně!

Vzhledem k současné situaci jsme se rozhodli zařadit novou službu. Ověření kondice "na dálku"!

Vypracujeme pro vás zprávu, která bude tím podrobnější, čím více nám o sobě pošlete informací.
Pokud máte doma váhu, která umí zobrazit procento tělesného tuku a svalové hmoty, můžete nám tato data poslat. Jinak ale jsme schopni posoudit míru rizik a doporučit vhodný postup i bez těchto hodnot.
Minimum ale je dodat údaje o výšce, váze, obvodu pasu a obvodu boků.
V rámci doporučení dostanete i seznam vhodných potravin, které vaše tělo "nakopnou" správným směrem (portfolio potravin) a základní instrukce k pohybovým aktivitám.
Cena této služby je oproti klasické vstupní konzultaci o 400 Kč levnější, zaplatíte tedy jen 1300 Kč. (členové Finclubu platí polovinu z této částky).

Můžete přejít rovnou na podrobný návod.

Measurement, photo by Huha inc.

Návod

Jak správně shromáždit potřebná data?

  1. Změřte svoji výšku.
  2. Zvažte se (pokud možno na váze zobrazující procento tělesného tuku a svalů).
  3. Změřte se v pase:
    1. Svlékněte se.
    2. Nahmatejte si horní konec kyčelní kosti.
    3. Nahmatejte spodní konec nejspodnějšího žebra.
    4. Nezatahujte břicho.
    5. Vydechněte.
    6. Uprostřed mezi těmito konci kostí se změřte krejčovským nebo jiným vhodným metrem, skládací nedoporučuji :).
  4. Změřte se v nejširším místě boků.
  5. Všechny hodnoty zapište do formuláře na našem webu a formulář odešlete. Pokud byla data správně uložena, zobrazí se zpráva a na Váš e-mail přijde potvrzení s upřesňujícími údaji.
    Do formuláře nezapomeňte uvést číslo mobilního telefonu. Zprávu posíláme v zaheslovaném pdf souboru a heslo zvlášť zprávou SMS.
  6. Pošlete částku 1300 Kč (členové Finclubu 650 Kč) na účet 5057090257/0100 u Komerční banky a v brzké době od nás dostanete zprávu s doporučeními vhodnými právě pro Vás. Platební údaje obdržíte i v potvrzovacím e-mailu.

A scale, photo by Ronit Shaked.

Aktuální příspěvky: